Νέα

O Χιου Τζακμαν έκανε την χειρότερη μέρα του μικρού Κουαντιν την καλύτερη της ζωης του.

Στο πλευρό του 9 χρόνου αγοριού Κουαντιν Μπέιλς ο γνωστός ηθοποιός Χιου Τζακμαν και όχι μόνο. Κύμα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης ξεσήκωσε το βίντεο με τον 9χρονο από την Αυστραλία,ο οποίος πάσχει από νανισμό. Το μικρό αγόρι πάσχει από τον πιο κοινό τύπο νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία.

To καθηλωτικό βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκίνησε όχι μόνο εμάς αλλά και τον κόσμο του θεάματος. Το βίντεο αυτό τράβηξε η ίδια η μητέρα του θύματος μπουλινγκ όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο και εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο κλαίγοντας σπαρακτικά και λέγοντας τα εξής: «Δώσε μου σχοινί, θέλω να αυτοκτονήσω. Θέλω να μαχαιρώσω την καρδιά μου, θέλω κάποιος να με σκοτώσει».

Το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του 9 χρόνου αγοριού στο Facebook προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Μηνύματα από διασημότητες και δωρεές για ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ είχαν ως αποτέλεσμα η χειρότερη μέρα της ζωής του Κουαντιν να εξελιχθεί σε κάτι απρόσμενα όμορφο και καλό.

Η μητέρα του εξηγεί ότι το ανέβασε για να ενημερώσει τον κόσμο για τις επιπτώσεις που έχει το μπούλινγκ στο παιδί της. «Έχω έναν γιο, ο οποίος σχεδόν καθημερινά θέλει να αυτοκτονήσει» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα και κάνει εμάς τις υπόλοιπες να διερωτόμαστε γιατί τα παιδιά που μεγαλώνουμε μπορούν να γίνουν τόσο σκληρά με τους συνομηλίκους τους.

«Ως μητέρα ειλικρινά συγκινήθηκα με το προκείμενο βίντεο αν και θα ευχόμουν ποτέ να μην ήταν ανάγκη να τραβηχτεί. Η ζωή για πολλούς συνανθρώπους μας είναι δύσκολη και σκληρή. Γιατί πρέπει εμείς που νομίζουμε πως υπερέχουμε αυτών να τους κάνουμε τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη; Οι αρχές των νέων θεμελιώνονται από τους γονείς και τους δασκάλους. Αν εμείς είμαστε κομπλεξικοί τότε προβληματικά παιδιά θα έχει μόνο η επόμενη γενιά που θα επιβιώνει μόνο το σκληρότερο».

Ο αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζακμαν και ο παίκτης του NBA Ενές Καντέρ είναι δύο από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ανέβασαν μηνύματα συμπαράστασης. «Κουάντιν είσαι πιο δυνατός απ΄ό,τι νομίζεις, φίλε. Και ό,τι και να γίνει εγώ είμαι φίλος σου», λέει ο Τζάκμαν σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο αμερικανός κωμικός Μπραντ Γουίλιαμς ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο μέσω της πλατφόρμας GoFundMe (Χρηματοδοτήστε με), η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 150.000 δολάρια για να μπορέσει να επισκεφθεί ο μικρός την Ντίσνεϊλαντ.

«Δεν είναι μόνο για τον Κουάντιν, είναι για όλους όσοι έχουν υποστεί μπούλινγκ στη ζωή τους και τους έχουν πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί», έγραψε ο Γουίλιαμς σε αυτήν την σελίδα.Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι τα χρήματα που θα περισσέψουν από το ταξίδι θα διατεθούν σε οργανώσεις κατά του μπούλινγκ.